Priser 

Som bryllupsfotograf sætter jeg en stor ære i at dokumentere dagen og fange de små detaljer, de flotte og rørende øjeblikke samt de skæve momenter og vinkler. I får, igennem mine billeder, en historiefortælling omkring Jeres bryllupsdag som I kan se tilbage på og glædes over. 
Jeg vil meget gerne arbejde som "fluen på væggen", så jeg summer rundt uden at blive bemærket - det gælder både til brudens eller gommens forberedelse, i kirken, til receptionen, festen og brudevalsen.

Derudover leverer jeg alle redigerede billeder i både farve og sort/hvid og i to forskellige formater, et der passer til web-brug og et til print. Disse billeder bliver leveret på en USB stik personligt af mig senest en uge efter den store dag.
Jeg kan ligeledes bookes til forlovelsesshoot, morgengave, polterabend mv. - skriv eller ring for ideer og priser. Ligeledes kan jeg også levere print, fotobøger, kalendere mm. i høj kvalitet til rimelige priser. 

Herunder kan I se mine forskellige bryllupspakker - intet bryllup er ens, så vi tager udgangspunkt i en af pakkerne og tilpasser den til Jeres ønsker for bryllupsdagen. Men princippet er enkelt - jo flere timer I ønsker at have mig med, jo billigere bliver timeprisen. Fælles for dem alle er at jeg gerne vil mødes med Jer inden. Mødet kan være hos Jer, hos mig eller via Skype - hvad der end passer Jer og Jeres kalender bedst muligt.

Web 194.jpg

Vielse og portrætter

Billeder fra vielsen, riskast og 1 times portrætsession efterfølgende.

Jeg vil ankomme til kirken 40 min før vielsen. Tager stemnings- og detaljebilleder af den tomme kirke, og tager imod gom, gæster og lidt senere bruden. Herefter billeder af riskast, sæbebobler eller hvad der passer ind i Jeres bryllup. Vi runder af med 1 times portrætfotografering på en, eller flere, udvalgte lokationer
 

Prisen for vielse og portrætter starter fra: 7.495 kr. for 2,5 time.


 

test 7.jpg

Halvdagsfotografering

En halv dags fotografering efter jeres ønsker.

Det kan være fra forberedelsen og vielsen frem til middagen starter eller fra vielsen og frem til brudevalsen. Det er helt op til Jer.

Fordi det er forskelligt hvor mange timer I ønsker jeg er med til, så kører jeg med en startpris og så tilpasser vi det til Jeres behov og ønsker.


Prisen for en halvdagsfotografering starter fra: 11.495 kr. for 6 timer

Heldagsfotografering

En heldagsfotografering tilpasset Jeres bryllup

Alle bryllupper er unikke. Der er stor forskel på hvor lang tid I ønsker jeg er tilstede. Er det under hele forberedelsen og hvor lang tid efter brudevalsen ønsker I billeder fra.
Derfor kører jeg med en startpris, og så tilpasser vi det til Jeres ønsker og behov. 

 

Prisen for en heldagsfotografering starter fra: 15.995 for 10 timer

 

BEMÆRK: Skal du giftes udenfor sæsonen (dvs fra oktober-marts) eller en hverdag - så kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud

Alle priser er inkl. moms og redigering af de leverede billeder og kørsel på Sjælland - der påregnes tillæg for kørsel over betalingsforbindelser og færge-overfarter. I prisen er også inkluderet et formøde og et møde hvor jeg afleverer billederne personligt - hvis der er en bro/færge imellem, så tager vi mødet via Skype/Facetime og I får billederne via et link på min hjemmeside.