F.A.Q - Frequently asked questions
 

Herunder kan du få svar på mange af de typiske spørgsmål der kommer op når man gerne vil udvælge sin bryllupsfotograf.

 

Q: Hvordan booker vi dig?

Det nemmeste er at skrive til mig via kontaktformularen her eller ringe til mig på: 2990 5597. Så kan jeg svare på om jeg er ledig på bryllupsdagen og vi kan tage en snak om Jeres ønsker. Jeg er endeligt booket når jeg har modtaget en forudbetaling på 2.500 kr.

Q: Modtager vi en kontrakt?

Ja naturligvis. I modtager en kontrakt til gennemsyn og sender den retur og udfyldt i det omfang I kan - denne del foregår digitalt. Kontrakten er Jeres sikkerhed for at der ikke opstår en form for uenighed efterfølgende.

Q: Hvad hvis du har flere forespørgsler på samme dag?

Jeg arbejder efter først-til-mølle princippet. De første der har tilkendegivet, og har betalt forudbetalingen, er dem der har booket dagen. Hvis man går og overvejer at booke mig og jeg kender datoen, så kontakter jeg Jer hvis jeg får en anden forespørgsel samme dag - så man ikke har følelsen af at blive overhalet indenom.

Q: Mødes vi før bryllupsdagen?

Ja, som bryllupsfotograf går jeg meget op i at der er styr på alle detaljer til selve bryllupsdagen - således at I, som par, kan slappe mest muligt af og vide at der er helt styr på den fotografiske del af dagen. Vi mødes når det passer Jer - det kan være hjemme hos Jer, på en cafe, på en ønsket lokation, hjemme hos mig, via skype eller hvad vi finder ud af der giver bedst mening for Jer.
Tidspunktet for denne dag er op til Jer og varigheden er indtil vi har fået styr på alle detaljerne og alle er trygge ved den plan vi får lavet.

Q: Redigerer du billederne?

Ja, alle de billeder I modtager er redigeret. Jeg fjerner ikke rynker eller gør maver større eller mindre - men jeg optimerer farver, lys, kontrast, beskæringer mm., altsammen for at fange stemningen fra Jeres bryllup bedst muligt. Rent tidsmæssigt bruger jeg mindst lige så lang tid på billedebehandlingen som jeg gør på selve brylluppet - og ofte længere tid.

Q: Hvor mange billeder får vi?

Det er meget svært at sætte et specifikt antal på. Men jeg kan love at I ikke bliver snydt. Jeg vil hellere fokusere på kvalitet fremfor kvantitet. Jeg udvælger billederne og vælger alle dem der har en værdi - det betyder at de tekniske aspekter i billedet er iorden og at der ikke er nogen på billedet der lukker øjnene, hoster e.lign. 
Derudover tager jeg en masse billeder ved de særligt vigtige øjeblikke - og der vælger jeg rigeligt ud, uden det bliver for ensformigt for Jer at se igennem efterfølgende. 

Q: Hvor lang leveringstid har du på de færdige billeder?

Jeg leverer alle de redigerede billeder i både farve og sort/hvid - og i to opløsninger, en til brug på de sociale medier og et til print. Jeg leverer billederne en uges tid efter brylluppet - jeg foretrækker at redigerer billederne mens jeg kan huske stemningen, momenterne og mange af gæsterne.

Q: Hvordan leverer du de færdige billeder?

Jeg leverer altid mine billeder personligt (medmindre det er i en anden landsdel). Det betyder at jeg kommer hjem til Jer en uges tid efter brylluppet. Med mig under armen har jeg en eksklusiv gaveæske med special designede USB stiks med billederne på, derudover har jeg printet lidt billeder fra dagen I også får med. Det giver mig en god afslutning på Jeres bryllup og det giver Jer følelsen af at genopleve Jeres bryllup allerede ugen efter.

Q: Hvor lang tid skal vi sætte af til portrætbillederne?

Jeg anbefaler altid at sætte en time af - eksklusiv transport. Dette sikrer at vi har god tid til at få taget en masse flotte og varierede billeder. Jeg har naturligvis stor forståelse for at tidsplanen kan være presset af andre ting, og derfor er det også vigtigt at vi til formødet har snakket hele tidsplanen igennem - så undgår vi misforståelser på dagen. Vi laver iøvrigt altid en plan B i tilfælde af dårligt vejr - vi bor trods alt i Danmark

Q: Hvordan får vi printet vores billeder?

Jeg leverer billederne i høj opløsning, så hvordan I får printet billederne er helt op til Jer. Jeg vil til enhver tid anbefale at jeg står for processen, på den måde kan jeg garantere et ensartet resultat, samt at farverne matcher det jeg har leveret. Mange producenter tilfører automatiske korrektioner til billederne, og det giver andre farvetoner end det jeg har leveret.
Jeg er lidt dyrere end diverse online løsninger, men kvaliteten følger også med - I skal se på billederne I mange år, så jeg vil ikke anbefale at man sparer her efterfølgende.

Mangler du svar på nogle af dine spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig